Kezdőlap > Uncategorized > Heineken Lemon

Heineken Lemon

Ha a „mama” szó egy betűjét elveszed, és a másik hármat kicseréled, akkor azt kapod, hogy „sör”. Ettől a gondolattól hajtva mentünk el a Bi-Klubba, a Józsika törzshelyére. Ez nem a reklám helye, de elég jól érezheti ott magát az ember. Ha esetleg nem ismétlődne egy-egy szám óránként, ha a biliárd-asztal nem csalna, s az árak kicsivel kisebbek lennének, akkor emelné a fényét a helynek.
De nem ezért mentünk a „Bolyai utka 8”-ba, hanem azért, hogy legördítsünk egy sört. Önmagamhoz hűen, Csíkit ittam. Csodálkoztam, h nem csak Heineken, Heineken és Heineken kapható.
Nagy meglepetésünkre kiderült, hogy a híres Heineken romániai kirendeltsége versenybe szállt a citromos sör terén a Redd’s és a Beck’s Lemon ellen. Az eddigi egyetlen Heineken Lemon gyár a világon a Bi-Klubban mükszik. Még csak a béta típust tesztelik, ezzel csalogatják az embereket. Ezzel a termékkel próbálják kizárni a versenyből a nagy konkurenciát: a Sorában kapható kétliteres Bürger vagy Golden sört.
Mivel a Heineken Lemon promóciós, nekem nem volt szerencsém megkóstolni. De Kinga beszámolója szerint speciális és csakis natúr alapanyagokból készült a következő módon: kiszállítják a Bibe a Heinekent, ahol hozzáadják az ízt adó natúr citromszeletet. És ezzel a mesterien kifejlesztett módszerrel máris készen van a Heineken Lemon.
Egészségetekre!
200903130011

Reklámok
Kategóriák:Uncategorized Címke: , , ,
 1. Levi
  március 16, 2009 - 10:47 du.

  Szerintem egy sörért kár volt odáig elmenni…Egy-egy sörnek már több értelme lett volna:P És annyi sörnek, mint nyáron a Büdösben, már eredménye is lett volna >:) 😛

 2. KatI (tudod, a másik :P)
  március 17, 2009 - 7:17 du.

  Nemrég láttam téjvébe, hogy van áfonyás sör is!! Nah az a nem mindegy… mit nekünk Heineken Lemon :))

 3. március 21, 2009 - 12:04 du.

  A Corvinuszba ugyanez a recept szerint kaphato Csiki Lemon vagy Hargita Lemon vagy mas egyeb.

  Meg Amerikaba a barosok szoktak csinalni hogy ha Diet Coke-ot kersz es veletlenul normal Coke-ot toltenek, akkor hozzaadnak egy szelet citromot es maris kesz a Diet Coke (a romaniai barosok… az ottaniaktol nem lattam ilyesmit :D)

 4. Katika
  március 21, 2009 - 5:50 du.

  szep de nagyon

 1. No trackbacks yet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: