Kezdőlap > Uncategorized > bareszpontwordpresszpontkom

bareszpontwordpresszpontkom

Mielőtt valaki azzal gyanúsítaná meg a bareszpontwordpresszpontkom-ot (Miért írom így egybe az egészet, mikor könnyebb lenne leírni normálisan? Miért ne?! – ez az első logikus válasz, ami eszembe jut. A második még logikusabb az, hogy senkinek semmi köze hozzá! A harmadik kézenfekvő válasz ez: Minek egyszerűen, ha lehet komplikáltan? – ezzel az egyik professzoromat idéztem, akinek azé’ nem árulom el, hogy a neve Dr. Pásztori K. István, hogy kerüljem még a látszatát is a reklámnak. Hogy nézne ki, hogy a saját blogomon reklámozom a saját blogom, aminek a linkje – még egyszer mondom – bareszpontwordpresszpontkom. De ne így írd be a böngésződbe, hogy bareszpontwordpresszpontkom, mert nem fogja megtalálni. Inkább másold ki annak a weblapnak a linkjét a böngésződből,amit most bámulsz, zárd be a böngésződet, majd nyiss egy újat. És nyomd le egyszerre, a Ctrl és a V billentyűket. S így egyszerűen eljutsz a bareszpontwordpresszpontkom-ra.)… mit is akartam?! Ja, megvan… szal, ha valaki azzal gyanúsítaná a bareszpontwordpresszpontkom-ot, hogy filmes blog lett, az TÉVED. De milyen nagyot. Me’ nem csak filmet szoktam nézni, s arról bejegyzéseket írni a bareszpontwordpresszpontkom-ra, hanem közben sokszor zenét is hallgatok, mint most is. S közben felváltva nézem a gépem kijelzőjét és a billentyűzetet, hogy olvasható legyen az, amit ide írok! Nerm mintyha nem tudnák úúgy írni, hjogy nenm nézem a liblentyűzetet… csak még tökéletesíteni szeretném a technikámat!
Szóval nem filmes blog. Képeket is szeretnék feltölteni. Amint láttátok, már zene van. Asszem valamikor valami humor is kerül majd fel… legalább egy-két vicc.
De hogy kibökjem végre, hogy mit is akarok most: a transindex.ro-n lehet látni, legalább is ma láttam egy összeállítást a melegről. A szerkesztőség tagjai egy szupersztár hőmérőt fotózgattak egész nap Kolozsvár utcáin. Neeeeeeeeeeeeem! Nem alacsonyhőmérsékletet mértek. Igeeeeeeeeeeeeen, magasat mértek! Ami igaz, igaz: meleg van. S milyen szerencsések vagyunk, mert állítólag nálunk nincs is annyira trópusi éghajlat… legalább is Románia más megyéihez képest.
Ezé’ várhattuk a nyarat! Most milyen jó lenne, ha tél volna… ülnénk a kapu előtt a jó hűvösben! S így van egy csomó leégett ember!
DEEEEEEEEEE: ez a meleg mind ingyen van!
A jó idő miatt sokszorozódott meg a rosszullétek száma az egész országban. Mi az ellenszer? Nyomás a strandra, loccs a medencébe! Vagy a jó hűvös bárokba a sör mellé. Esetleg a tengerre, vagy az erdőre fát lopni… vagy kirándulni! Ezeket az ellenszereket ajánlom! A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.
Akinek viszont dolgozni kell, az igyon sok folyadékot, tegyen kalapot, igyekezzen árnyékban maradni. Vagy síró és halk hangon telefonáljon be a főnökének, hogy beteg, és ha lehet, otthon maradna… Persze ennek vannak fokozatai: nagyon beteg, halálosan beteg stb.
Most, hogy kidumáltam magam, és a napszúrásom is kezdett helyrejönni, megnézek egy filmet, hogy legyen amiről pofázzak a bareszpontwordpresszpontkom-on! De egyszer ezt gyorsan felrakom a bareszpontwordpresszpontkom-ra, mielőtt eső lenne…
(Tudom, hogy semmi értelme ennek a szövegnek, de ilyent is kell produkálni!)

Reklámok
Kategóriák:Uncategorized Címke: , ,
 1. Kata
  július 26, 2009 - 8:32 du.

  Ez elég fárasztó volt, de én nevettem azért rajta :))

 2. Kicsi Zsu
  július 28, 2009 - 10:43 du.

  Nem eleg, hogy reklamozod a weboldalad a sajat weboldaladon,es a professzorod, de meg Apucit is….
  A meleg jo, mert ingyen van:P

 3. Kicsi Zsu
  július 28, 2009 - 10:45 du.

  Jajj es szeretem az ilyen ossze-vissza, loccs-poccs, pereputtya szovegeidet(is):)

 4. simonlacko
  július 12, 2010 - 6:55 de.

  en megmertem 10 orat tudok aludni egyszuszba

 1. No trackbacks yet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: