Kezdőlap > Info > Szabad letöltést mindenkinek, éljen a torrent!

Szabad letöltést mindenkinek, éljen a torrent!

Akár ez is lehetne a Kalóz Párt szlogenje, ami bekerült az EU parlamentbe. És sokan, megelégedve bólogatnak azok közül, akiknek a gépén a μtorrent valamelyik verziója. Köztük én is! Mert milyen jó, ha tölthetsz egy-egy filmet, ami érdekel, ami nem feltétlen pornó, vagy akciófilm. Vagy ha kell esetleg valamelyik szám, amit nemrég láttál a KissTv-n. Ez mondjuk működik is, csak éppen meg ne tudja valaki… illegális, de mindenki csinálja. Akkor meg miért ne lehet legalizálni.
Végre van valaki az EUban, aki rájött arra, hogy azokat a fiatalokat, akik Gameboyon vagy Nintendon nőttek fel, azokat nem érdekli annyira a politika, nem kíváncsiak a konzervatív politikusok szép beszédeire, nem érdekli őket egy-egy tévében jól elmondott, hazafias politikai maszlag. Sokkal fontosabb a messenger, az internet, az információ megszerzése.
A svédeknél és Svájcban már megalakult a Pirate Party, a Kalóz Párt. A szerzői jogi védelmi időszak lerövidítését és a magáncélú fájlcserélés legalizálását kérik. Hülyeség? Miért lenne az? A linx is nyílt forrású, és simán veri Bill Gates találmányát…
a Pirate Party logója
Politikai marketing szerint ideális eset: aki hamarabb megszólítja és megnyeri a fiatalok ezen nemzedékét, nagy befolyásra tehet szert. Szerintem sokan fognak szavazni rájuk. De ha nem is, biztos lesz pár hecker, aki segít feltuningolni a szavazók számát. 😀
Forrás: transindex.ro

Reklámok
Kategóriák:Info Címke: , , , ,
 1. baresz
  július 26, 2009 - 8:32 du.

  Ja, elfelejtettem írni, hogy én a torrentezésről, moobsról, demonoidról, majomparádéról csak hallomásból tudok… tényleg, valakinek nincs cinemastore meghívója?

 2. Levi
  július 26, 2009 - 9:13 du.

  Nekem van:) 😛

 1. No trackbacks yet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: