Kezdőlap > Filmek > Véres Valentin 3D(My bloody Valentine 3-D)

Véres Valentin 3D(My bloody Valentine 3-D)

augusztus 26, 2009 Hozzászólás Go to comments

Csak tudnám, hogy az IMDb mire adott 5,9 pontot, s a port.hu 7et ennek a filmnek! Asszongyák 3D-s, amit én szemüveg nélkül nem vettem észre, sajna… de akkor is! Az alcíme lehetne ez is: Hogyan készítsünk élvezhetetlen, a nullát alulról közelítő horror utánzat-utánzatot!
A horror a vértől, a feszültéségtől, a haláltól horror általában. Az itt mind megvan. A gyakorlat teszi az embert mesterré alapon a főhős bányász, akit Jensen Ackles alakít, kétféle mozdulatot ismer: vagy felülről csap le a csákánnyall, vagy alulról felfelé az álkapcsodba. Az első 3 gyilkosság után már kezd unalmas lenni.
De van benne egy csaj, aki meztelenül szaladgál éjszaka, eszébe se jut, hogy egy filmben szerepel s fel kellene öltöznie. Ja, mikor a rendőrfőnök, Axel (Kerr Smith) este nézi a videót, amin az egyik ismerőse nyom le egy jó numerát – az előbb említett meztelenség, aki közben meghal -, zeng a szoba a kéjes hangoktól, belép a felesége: Mit nézel drágám? – Áh csak a bizonyítékot… – Ok, nézd csak tovább!
S ha a gyilkos támad, az ajtóhoz kell tolni a 12 kilós asztalt, mert attól majd nem tud bejönni, inkább az ablakon támad. Itt megjegyzem, ez volt az egyetlen jelenet, aminél megijedtem! Tehát egy pozitívum van… a sok negatívum mellett.
A kivágott szíveket piros szív alakú csokis dobozba csomagolja a gyilkos, ami arról tanúskodik, hogy van egy kicsi ízlése, de humorérzéke is. Olyan morbid!
A történet kb. ennyi: egy Valentin napon gyilkolgatni kezd egy bányász. Egy gyerek megmenekül, aki tíz év múlva visszatér, s vele a sorozatgyilkos. Persze egyből mindenki őt gyanúsítja, de Mrs. Palmer (Jaime King) neki hisz (talán mert a arátnője volt tíz évvel korábban), míg az ura, Axel nem figyelmezteti. De szinte késő… Aztán kiderül, hogy hogyan tért vissza a sorozatgyilkos bányász.
Azon rossz horrorok közé tartozik, amik se horrornak, se paródiának nem mennek! Ha teheted, ne nézd meg… hacsak nem akarsz ismét megbizonyosodni arról, hogy a Final destination, A kör, A fűrész viszik a pálmát horror terén!
Kiknek lehet ajánlani?! Tiszta lelkiismerettel senkinek!

Reklámok
Kategóriák:Filmek Címke: , , , ,
  1. Még nincs hozzászólás.
  1. No trackbacks yet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: