Kezdőlap > Zene > Seară la Hollywood 2!

Seară la Hollywood 2!

plakat fil Árvíz Magyarországon, Trianoni megemlékezés, bérek nyirbálása, “vajon mit eszünk holnap?” kérdések… Nem is csoda, hogy különösen szép színfoltot jelentett számomra a pénteki előadás!

“Szimfónikus zene? – hát van, amelyiket szeretem… meglátjuk” – volt az első reakcióm, amikor mondta Krisztina, hogy van egy meghívónk! Ha már megyünk, akkor öltözzünk is szépen, felejtsük el, hogy mindjárt éhen halunk! Engedjük, hogy a zakó elhitesse velünk, hogy úri módon élünk, és megengedhetjük magunknak!

Nem mondanám, hogy nagy tolongás volt a Studházban! A banda eléggé foghíjasan tisztelte meg az előadást. De a zenészek?! Mintha milliók előtt zenéltek volna: fényes lakkcipő, kosztüm vagy szmoking, feszes tartás, kis mosoly az arcokon! Örülnek, hogy van aki hallgassa őket!

Mikor belekezdtek! Akkor volt az a ritka érzés, hogy a karomon minden szőrszál égnek áll! Egyből kiszaladt volna a szájamon a “Aztaaaa… Húúúúú de jó!”, feltéve ha szóhoz tudok jutni! Ez volt az a pillanat, amikor rájöttem, hogy megérte eljönni. Pár szimfonikus darab mellett hallhattuk a Gladiator, Titanic, Braveheart filmek zenéit. Musical is volt, amiket annyira élveztem!

Kellemesen csalódtam… a csodálat mellet az volt bennem, hogy mennyire nem figyelek a filmekben a zenére! Sokszor a cselekmény a fontos, nem az a hangulat, amit a zene lefest. Pedig mennyi ember dolgozott azon, hogy összehozza egy film címdalát… s akkor nem is számoltuk a többi zenét!

Annyi bizti, hogy ha lesz Seară la Hollywood 3, akkor biztos ott leszek!

Reklámok
Kategóriák:Zene Címke: , , ,
  1. június 9, 2010 - 12:42 du.

    Tényleg különleges volt az alkalom ! s a vége felé, mikor hátranéztem, hirtelen lett is tömeg :p

  1. No trackbacks yet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: