Kezdőlap > VH > Nem értem ezt a világot!

Nem értem ezt a világot!

szeptember 3, 2010 Hozzászólás Go to comments

Lassan kezdem nem érteni az országot. Mintha minden teljesen megfordulna.

Murokhámozás közben jutott eszembe, hogy a bio termékek miért drágábbak? Mikor arra nem kell(ene) annyi vegyszer, így olcsóbban meg lehet termelni. Az agyonvegyszerezett zöldségek és gyümölcsök pedig drágábbak kellene legyenek: naponta többször kell vegyszerezni. Többe kerül a termelése.

Egy másik dolog, az a nemek cseréje! Annyi lányos fiút lehet látni! Miért? Nem jó nekik fiúnak lenni? Muszáj nőiesen beszélni és ahhoz mérten öltözködni és viselkedni? Miért nem jó annak lenni, aminek Isten teremtett? Vagy csak így bevillan, hogy holnaptól lány akarok lenni, s akkor az leszek!? A csajok pedig mély hangon fognak beszélni és verik a fiúkat?!

A munkahelyek! Kezd az is megfordulni! Miért azok kapják a legjobb állást, akiknek amúgy is folyik el a pénzük? Miért nem olyant tesznek oda dolgozni, aki ért is hozzá, és megdolgozik a pénzéért, amire szüksége van? Vagy ha fel is veszik azt, aki ért hozzá, miniálbérért maximális munkát kell elvégeznie! Ezt így kell….

A politikusok, az ország atyjai és anyjai sem azon vannak, hogy valahogy kikapaszkodjunk az adósságból. Még egy kicsi pénzt kérünk, elvégre az sem ronthat már sokat a helyzeten! Ők persze meg sem érzik! Asszem új stratégiát terveltek ki: annyira meg kell szorítani a népességet, hogy mindenki vándoroljon ki az országból! Van, aki túlbuzgó: már autóval nyírja ki az állampolgárokat!

Minden megfordul… mindjárt az lesz normális, ha valami nem normális!

Még jó, hogy vannak állandó dolgok: te és én szegények vagyunk! 😀

Reklámok
Kategóriák:VH Címke: , , ,
  1. Attila
    november 16, 2010 - 9:48 de.

    Az ilyesmiről mindig megboldogult Hofi véleménye jut eszembe a homoszexualitásról. Idézemö:Eleinte tiltották…. most már engedik…én attól félek, hogy előbb-utóbb kötelezővé teszik…

  1. No trackbacks yet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: