Kezdőlap > Blogol, VH, Zene > László Attila

László Attila

A mútkori bibliaórán valahogy felhozódott vót a zsidókérdés. Nem a romániai, hanem a magyar. Az egyik embörke, aki elég sokat látott s megélt, asszonta, hogy Magyarországon biza gondok vannak a zsidókérdéssel. Sokkal nagyobb gondok, mint akármelyik EU-s országba. Szerintem az van, hogy a magyarok féltik az országot. Komolyan! Mit lehet mondani arra, hogy szerintik azé kell a határon túli magyarságnak állampólgárság, hogy Magyarországra kőtözve elvegyék a munkahelyeköt?! Mongyuk… meg es tudom érteni őköt(ha erőt veszek magamon): annyiszor s annyi mindent elszenvedött az ország, s vele együtt a magyarság es (s itt a magyarságot a magyarországi népre értöm), hogy nem es csoda, ha paranoiások lettek.

S ezt nem es rejtögetik! Minek? Úgyes tudja mindenki, érzi mindenki. Ez jutott az eszömbe akkor es, amikor kezdtem vala olvasgatni a kommenteket a csillagszületikös László Attila videói alatt. A legtöbb negatív kommentbe nem arról van szó, hogy nincs hangja, vagy nem tud énekölni. A legnagyobb probléma az, hogy erdélyi. Követközésképpen nem magyar! Ebből szemezgettem egy kicsit:

Gyönyörű székely-nyelvjárással beszélsz! Ezt ne hagyd el soha! Sok sikert, gratulálok Neked! ❤ ❤ (snowymontain)

Ettől az "akcentustól" az igazi.Beszéljetek továbbra is "székelyül"Attól nem lesztek kevesebbek,sőt….!(Jokkura)

Ha Máté Péter hallaná ,ő is állva tapsolna (karesz64)

A lényeg az,hogy soha ne feeljtsd el honnan jöttél,ki vagy és az emberi mivoltodat se add fel.Ha ezeket elfelejted széttép a média és nem leszel többé az a kedves srác aki vagy.(teti2484)

Minden magyarnak szívből ajánlom ennek a ragyogó tisztaságú erdélyi fiúnak az őszinteségét,szeretetét az emberek felé! (LOSTLOVE0928)

Köszönjük Erdély, hogy vagytok! Köszönjük, hogy évszázadokon át őriztétek és még most is őrzitek a régi magyar, székely kultúrát! Köszönjük a Hunyadiakat, a nagyszerű erdélyi fejedelmeket, Rákóczikat, Vass Alberteket, Tamási Áronokat, a hősöket, és minden nagyszerű embert a múltban és a jelenben, legyen az művész még akkor is, ha a termetben és életkorban kicsinek tűnik, de szellemében és tehetségében ÓRIÁS! Köszönjük, hogy újra egy csodát élhettünk át! (foget78)

Igen,Ő egy igazi Magyar!Nem egy elkorcsosult faj mint sajnos mi lettünk ebben az országban az évszázadok során,igazi Székely gyerek..,nem csordogál benne tóth,oláh,roma,stb…vér.Köszö­njük Erdély!! (xot1111)

Nem vagyok erdélyi, de mikor ez a srác énekelni kezd, büszke vagyok arra, hogy magyar vagyok, és vele együtt része lehetek a 15 milliós magyarságnak. Aki nem így érez, az hallgassa csak Győzikét megBangó Margitot. Az a neki való. (bres900)

Megddobenve olvasom a kommenteket,menyirre arad beloletek a gyulolet,az irigyseg.Nem is csodalkozom amikor egy nemzet egy zsidaj [gyurcsany] tanacsara megtagadja sajat testveret.Talan elfelejtettetek hogy Matyas, Ady,Tamasi, Arany Janos hol is szuletett vagy talan az faj hogy egy roma gyozi ,egy fekete pako,egy kisszel tundenel tobbre nem futja nektek? Szegyen hova sulyedhet egy orszag ,gyalazni egy igazi szekely fiut. A szememben senkik vagytok.HAJRA ERDELY, HAJRA ATTILA (atis194)

S hogy kicsit romboljam a nagy esszeborulás vízióját:

ez a gyerek 1 vicc… a tajszolasa az kegyetlen :D….. deszar:D (1488Warior)

így bárki tud énekelni hétköznapi gyerek felvan futtatva,máté péter szám miatt vagytok elfogulva (pitbullrubi1)

Ja!!!! 😀 olyan szerencsétlenül szar 😀 (haggyadis)

Fújj de szar volt! Úgy kornyikált mint a macska! Beszélni se tud olyan béna! Ha Magyarországra jön tanuljon meg magyarul! Eséé kit te! (voros312)

Egy mértékadó esszehasonlítás:

En jobban szeretem Fluor-t sokkal de ez se rossz:) (Mestah100)

Egy elég szégyönteli s elszomoríttó vallomás:

Nekem pl. nem tetszik a Himnusz……Egy sirató az egész… Inkább lehangol mint fellelkesít,,,,,, (eurovics)

A hezzászólások elég sokrétűek. Trianon, magyar állampolgárság, Erdély, Magyarország, lerománozás – mindent vót! Sokat töröltek es, így csak követköztetni lehet, hogy elég sokan vótak olyanok, akik szeretik megvillantani a bennik rejtőző tudást: tudnak bunkók lenni! Szabad!

Természetesen bocsánatot kérek mindazoktól, akik fejüket lehajtva olvassák íkúbajnok honfitársaik megnyilvánulásait! Vannak kivételek… remélem! Kárpótlásul egy dal:

Reklámok
 1. május 13, 2011 - 10:07 du.

  xot1111 kommentjével egyetértek a legmesszemenőbbekig! 🙂
  Szégyen az, amit az anyaországi “tiszta” magyarok tanúsítnak irányunkba…nem mindegyik gondolja így, de sajnos elég százalék ahhoz, hogy az embernek fájjon..:(

  • baresz
   május 13, 2011 - 10:31 du.

   Mondasz valamit! 😦

 2. május 13, 2011 - 11:02 du.

  A helyzet következő : a jóérzésű magyar sosem felejti el, hogy Erdély mindig is az Anyaország szíve volt és az is marad.Az, hogy az új nemzedék, az elkorcsosult cionista agymosásban részesült fiatalság annyit tud Erdélyről, hogy románok lakják és hogy a székelyek egy távoli rokon, ha úgy tetszik alfaja a magyar nemzetnek és a székely nyelvjárás egy hibás magyar keverve tájszólással, az a baj.Hiába van nemzeti magyar kormány a maga kétharmadával, ha most is a romantikus székely világot mutatják be a fiataloknak. Pontosan olyan, mint a híres – hírhedt Hortobágy. Mikor arra gondolsz, akkor a “délibábos” jut eszedbe és betyármesék meg a hegyesszarvú magyar szürkemarha és a kilenc “likú” híd. De mikor odamész és megnézed, mit találsz? Egy nagy pusztát sok kocsmával.Ennyi.

  • baresz
   május 14, 2011 - 12:08 de.

   Nem is tudom, hogy erre mit reagáljak, vagy mit ne! Annyi mindent lehetne okoskodni s szidni sokakat. Egyetértek veled, ez nyilvánvaló! Kezd elegem lenni ebből is… komolyan! Ha akarnék se tudnék haragudni a nagyokos agymosottakra. Hiába sulykolod a fejükbe, hogy “Erdély! Erdély! Erdély!”, nem ér semmit, akkor is román maradsz.
   Arra is kezdek rájönni, hogy semmit sem érnek a nagy magyarkodó csoportok sem! Keverik a kakit, szabadidőben cigányt vernek, Kárpátiát hallgatnak, a szobába lobogtassák a piros-fehér-zöldet s annyi! Jobb lesz, ha talpra állunk, s amink van, azt megfogjuk! Me’ van amit!

 3. május 14, 2011 - 6:13 de.

  Tudom, hogy minden téren kiábrándító vagyok. Most is az leszek. Isten őrizzen minket a nagy nemzeti tisztaságtól. Ha nem lenne bennünk mindenféle nemzet vére, egy halom bunkó lennénk. Én azt mondom, hogy még szerencse, hogy más népek esetleg higgadtsága, bölcsessége, belénk is ivódik, mert egy egyébként vadak lennénk. Mert vadak vagyunk.
  Elnéztem, a legtöbb másságot gyűlölő ember kemény pofát vág mindenre, hajlamos az alkoholra és a feleségverésre. De nagy titán pofája van. Nem tudna egy kedves szót szólni valakihez. Kösz, ezt a fajta tisztaságot nem kérem.
  A srác jól énekel, jó a hangja. Csak ne venné át azt a nyafogást és a csuklást a végén. Hogy mondjam? Nem megy neki.

 1. No trackbacks yet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: