Kezdőlap > Blogol, MKT, Teo > Válts irányt!

Válts irányt!

valtsiranyt_plakat1 Az IKE Fesztivál az erdélyi magyar keresztyén fiatalok 3 napos fesztivál jellegű nyári találkozója, amelyet idén első ízben szervez az Erdélyi Ifjúsági Keresztyén Egyesület Szovátán. Bár elsőször kerül megrendezésre, az előzményekről illik pár szót ejteni. Az előző években IKE Találkozó néven volt ismeretes ez a program, melyet az IKE már 2000-től minden évben megszervez. Mivel az egyszerű sátortábor jelleget kinőtte a találkozó (500 sátorozó) ezért szükségesnek tartottuk, hogy kibővítsük fesztivállá, ahol a keresztyén egyházak fiataljai találkozhatnak egymással. – áll a fesztivál honlapján.

valtsiranyt_plakat2 Aki azt hiszi, hogy ezzel már eleget tud róla, az téved. Érdemes belepillantani a programokba  is! A három nap alatt több sátorban folyik majd a fesztiválozás. Szerintem mindenki megtalálja a kedvére valót: áhítatok, előadások, beszámolók, sztendáp, beszélgetések, táncház, gyermekfoglalkozás, foci, kirándulás, fürdőzés és koncertek. Nem mondom, volt mit szervezni és összehozni! A zenei felhozatal is elég szép skálán mozog! Szinte minden műfaj képviselve van. Mondjuk a tucc-tucc(más néven a dijumvizsum zene) kimaradt, ami érthető is: a szöveg elég minimálisan van jelen benne. Ott lesz a cigányos dallamokat megszólaltató Amaro Del, a gitárhoz nagyon értő Judy Bailey, a hip-hoppppot képviselő B-man. De a rock sem marad el, mert lesz Zanzibár és Knock Out koncert! Sőt, buli is lesz Dj Aknai jóvoltából! És itthoni pályára lép a FIKE Band, akik minden megmozduláson részt vesznek! De ez nem minden! Még lesz: Reménység, Worship Team, Szélrózsa Band, After 5, Mozaik és Graál!

Majdnem elfelejtettem: van Fészbúk oldal is, ahol lehet lájkolni, értesüléseket szerezni, zenei előzetest hallgatni, figyelni az infókat!

Na, csak a felsorolás lett fél oldal, és minden nincs is benne! Lehet regisztrálni, ingyenes sátorhelyet kérni vagy házat foglalni. Ha még ezek után is kell egy kicsi noszogatás, akkor lehet mazsolázni:

 

 

 

Nem csak a programok, hanem a zenei felhozatal is változatos lesz JÚLIUS 1-3 között SZOVÁTÁN! Érdemes elmenni, körülnézni, együtt lenni, részt venni, ott lenni, találkozni! 🙂

Reklámok
  1. Még nincs hozzászólás.
  1. No trackbacks yet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: